Knappar, tryckknappar, öljetter, nitar, hotfix pär

Här finns knappar till ditt projekt t.ex. trä- eller acrylknappar även tryckknappar och öljetter. Du hittar också nitar och hotfix pärlor för att smycka ditt projekt.


En knapp är en oftast rund och platt tingest som används för att hålla ihop klädesplagg. Knappen träs genom ett knapphål i ett annat tygstycke, eller en annan kant av samma tyg.
Det finns två huvudsakliga sätt att fästa en knapp vid underlaget. Det äldsta sättet är genom en ögla på knappens baksida. Ett nyare sätt är genom vanligen två eller fyra genomgående hål som på bilden.
Numera tillverkas de flesta knappar i plast, men även metaller och trä förekommer. Tidigare var musselskal ett vanligt material för att framställa pärlemorskimrande knappar, men detta är nästan helt ersatt av plast.

Mängdrabatt: 

1) Köp 10 stycken träknappar,  betala endast 17 kr för dem, ordinarie pris 20 kr, blanda som du vill. (Gäller endast de med den turkosa banderollen 10 för 17 kr)

2) Köp 10 runda träknappar, betala endast för 8 st! Ordinarie pris 10 kr/10 st, ditt pris 8 kr. (Gäller endast de med den blåa banderollen "Köp 10 betala för 8")