So Sew Me's Rocking Romper stl. 44 - 110

So Sew Me´s Rockin Romper går att sy i onesie-modellen i strl 44-110 med antingen muddkrage eller kantband i halsringningen, muddar eller kantband i ärm- och benslut, grenöppning eller utan grenöpping (går då att trä på genom halsringningen). 

Man kan dessutom välja vid kantbandade benslut att sy en uppvikningsdel nedtill på benen som kan vikas upp för extra värme på små fötter eller för att förhindra att de små strumporna hamnar på rymmen.
Vid bandkantade benslut är benen helt öppningsbara.

Tröjmodellen kan man sy i strl 56-164 med eller utan fickor, med mysig muddkrage eller kantband i halsen och med mudd eller kantband i nederkant och ärmslut. 

Onesien är tänkt att sys i trikå eller andra tunnare stickade tyger såsom microjogging, merinoull eller till exempel velour.
Tröjan sys i antingen trikå eller tunt joggingtyg med elasticitet. Utöver detta tillkommer mudd och eventuella knappar till grenöppning/halsringning.

Sömnadsbeskrivning finns på baksidan av mönsteromslaget
Sömsmån tillkommer på alla mönster från So Sew Me om inte annat anges.

So Sew Me sömnadsmönster är Copyright-skyddade men licens ingår för att sy plagg för småskalig försäljning, där det måste anges att mönstret är från So Sew Me,
Ej för tillverkning av tredje part eller i större skala.
Genom att genomföra köpet godkänner ni detta. 

Endast 1 st kvar. Varan kommer att utgå ur mitt sortiment

200.00 SEK