So Sew Me's Easy Peasy Pants mönster paket

So Sew Me´s Easy Peasy Pants paketet innehåller både vuxen- och barnmönstret, ett familjepaket helt enkelt.

Information om barnmönstret:

So Sew Me´s Easy Peasy Pants är precis som namnet låter superenkla att sy med bara 9 sömmar, men kan även göras i en mer detaljerad version med bensömmar på fram- och bakstycket samt en modernt vinklad sidoficka, vilket gör dessa byxor roliga att sy för både nybörjaren och den mer erfarna sömmerskan. Utan resår i midjan och istället en bred mudd som viks ner för mer stadga. 

Sys i joggingtyg eller jersey/trikå samt mudd till midja och benslut.

Information om vuxenmönstret:

So Sew Me´s Easy Peasy är en lite baggy mjukisbyxa som kan sys i trikå eller joggingtyg. 

Man kan välja att antingen sy en superenkel modell utan fickor, eller med lite mer detaljer i form av sömmar på fram- och baksidan med en lågt sittande modernt vinklad sidoficka. 

Detta är en unisexmodell, men storlekarna är angivna i herrstorlek.  
Syr man till dam blir det lagom att gå ner en strl än vad man normalt har. 

Sys i joggingtyg samt mudd till midja och benslut med 5 cm bred resår i midjan, men blir även en mjuk och skön byxa om man väljer att sy i trikå/jersey. 

Allmän information:

Sömnadsbeskrivning i textform ingår, och beskrivning med bilder finns att tillgå via länken i beskrivningen eller på baksidan av mönsteromslaget.

So Sew Me sömnadsmönster är Copyright-skyddade men licens ingår för att sy plagg för småskalig försäljning, Ej för tillverkning av tredje part eller i större skala. Genom att genomföra köpet godkänner ni detta.

Sömsmån tillkommer på alla mönster från So Sew Me om inte annat anges.

360.00 SEK