So Sew Me's Blueberry Bell Dress stl. 56 - 152

So Sew Me´s Blueberry Bell Dress är en drömmig klänning med delvis bar rygg framtagen efter en idé av Alexandra Widén/Lilla Blåbär Design. Klänningen har vändsytt liv och sys med eller utan holkärm, med halvcirkelkjol eller med ballongkjol samt med knytband eller tryckknapp bak i nacken. För bästa passform kommer den även med två olika vidder på livet; slim eller regular, guide för att välja vidd finns på mönsterarket. 

Modellen är ritad för att sys i jersey med muddväv i midjan. Dessutom tillkommer ca 60-70 cm smalt sidenband (delat i två delar), upp till ca 0,8 cm brett eller en tryckknapp, samt 0,5 cm brett resårband om man har valt att sy med ballongkjolen.

Sömnadsbeskrivning medföljer.

Sömnadsbeskrivning i textform ingår, och beskrivning med bilder finns att tillgå via länken i beskrivningen eller på baksidan av mönsteromslaget.

So Sew Me sömnadsmönster är Copyright-skyddade men licens ingår för att sy plagg för småskalig försäljning, Ej för tillverkning av tredje part eller i större skala. Genom att genomföra köpet godkänner ni detta.

Sömsmån tillkommer på alla mönster från So Sew Me om inte annat anges.

195.00 SEK